Τουρκία-Ρωσία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ακόμη και τις ημέρες που οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίρνουν… ρεπό, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αγώνες που παρουσιάζουν ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η σημερινή ημέρα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς διεξάγονται στα γήπεδα της Ευρώπης διεθνείς φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων. Και, όπως είναι φυσικό, οι αγώνες αυτοί προσφέρονται για στοιχηματισμό και κρύβουν αρκετές ευκαιρίες.

 

Όλοι οι σημερινοί φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων, μάλιστα, καλύπτονται στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων του Stoiximan, με έναν από αυτούς να ξεχωρίζει, χάρη στη σημερινή του προσφορά. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία προσφέρεται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια του Stoiximan. Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και κερδίσουν.

 

Οι αποδόσεις του Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό φιλικό αγώνα έχουν ως εξής: 2.58 για νίκη της Τουρκίας, 3.22 για ισοπαλία και 3.28 για νίκη της Ρωσίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί σε βαθμό που ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που ανακοίνωσε ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Όσον αφορά στις προϋποθέσεις της προσφοράς, τέλος, αυτές είναι ελάχιστες. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:30). Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία