Ενισχυμένες αποδόσεις για το Σαββατοκύριακο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα προσφέρει για μια ακόμη φορά άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, αφού οι αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη είναι πολλοί και ο καθένας κρύβει διαφορετικές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάποια πιο ασυνήθιστα στοιχήματα, που συνδυάζουν προβλέψεις σε διαφορετικούς αγώνες και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Τα κέρδη που υπόσχονται τα παραπάνω στοιχήματα είναι αυξημένα, χάρη στο γεγονός ότι η Novibet έχει ενισχύσει τις αποδόσεις που τα συνοδεύουν. Με άλλα λόγια, όσοι τα επιλέξουν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από τα ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε για το Σαββατοκύριακο η Goalbet αφορά στην Premier League και οι παίχτες θα πρέπει να το τοποθετήσουν έως το Σάββατο, πριν την έναρξη των αγώνων. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι όλοι οι αγώνες της Premier League που θα διεξαχθούν μέσα στην ημέρα θα λήξουν με over 2,5 γκολ. Η απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα αγγίζει το 67.00.

Το δεύτερο στοίχημα, από την άλλη, αφορά σε τρεις επιλεγμένους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου της Κυριακής: τους Άρσεναλ-Τότεναμ, Ρόμα-Ίντερ και Αλαβές-Σεβίλλη. Η πρόβλεψη είναι ότι στους παραπάνω αγώνες θα κερδίσουν οι Άρσεναλ, Ρόμα και Σεβίλλη και η απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα είναι επίσης ενισχυμένη και φτάνει το 14.70.

Τα παραπάνω στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν όπως οποιοδήποτε άλλο και να αποφέρουν στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των προβλέψεων. Και, παρόλο που θα είναι αυξημένα και θα προέρχονται από προσφορά**, τα συγκεκριμένα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος στα στοιχήματα αυτά μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία