Ειδικά στοιχήματα στο Άστον Βίλλα – Λιντς από τη BetFred

Η BetFred στρέφει και σήμερα το βλέμμα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα γήπεδα ποδοσφαίρου που φιλοξενούν τους αγώνες του Championship. Όπως είναι φυσικό, η ιστοσελίδα στοιχημάτων καλύπτει πλήρως τους σημερινούς αγώνες σε στοιχηματικό επίπεδο, προσφέροντας στα μέλη της δεκάδες επιλογές διεκδίκησης κερδών, μέσω σωστών προβλέψεων.

 

Κάποιες από τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της BetFred, λοιπόν, μπορεί να είναι περισσότερο συνηθισμένες, ενώ κάποιες άλλες λιγότερο. Ειδικά όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Άστον Βίλλα με τη Λιντς, μάλιστα, θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε προβλέψεις και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες πτυχές του αγώνα, σε σχέση με τις συνηθισμένες του 1Χ2, του over/under, του χάντικαπ και των υπολοίπων.

 

Η BetFred, άλλωστε, ανακοίνωσε μια σειρά ειδικών (και αποκλειστικών) στοιχημάτων για τη σημερινή αναμέτρηση της Άστον Βίλλα με τη Λιντς, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές στα μέλη της. Χάρη σε αυτές τις επιλογές, μπορούν να στοιχηματίσουν, για παράδειγμα, στο αν θα σημειωθεί κάποια κόκκινη κάρτα ή κάποιο πέναλτι. Επιπλέον, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα σημειωθεί κάποιο γκολ με κεφαλιά ή αν επιλεγμένοι παίχτες θα σκοράρουν με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

 

Οι επιπλέον επιλογές που έχουν οι παίχτες του στοιχήματος, χάρη στα ειδικά στοιχήματα της BetFred, είναι αρκετές και όλες υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ύψος των αποδόσεων που τις συνοδεύουν. Και η τοποθέτηση αυτών των στοιχημάτων δε διαφέρει σε τίποτα από αυτή των πιο συνηθισμένων επιλογών. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι παίχτες είναι να αναζητήσουν τα στοιχήματα, να επιλέξουν σημείο και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους.

 

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες αναξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο με έτος ίδρυσης τοο 1967 ενώ διαδικτυακά λειτούργησε το 2004.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία