Στοιχήματα για την αυτοδυναμία στις βρετανικές εκλογές από την στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair

Όπως είναι φυσικό, το μη αθλητικό γεγονός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι βρετανικές εκλογές, που διεξάγονται πρόωρα αύριο, στις 12 Δεκεμβρίου. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν ανακοινώσει στοιχήματα και αποδόσεις για παν ενδεχόμενο και οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αν οι… πολιτικές τους αναλύσεις επιβεβαιωθούν.

Τέτοιου είδους στοιχήματα έχει ανακοινώσει και η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας στις βρετανικές εκλογές. Και ανάμεσα στα διαθέσιμα στοιχήματα, αυτά που ξεχωρίζουν περισσότερο είναι αυτά που αφορούν και στο κρισιμότερο θέμα της εκλογικής αναμέτρησης: θα εξασφαλίσει κάποιο κόμμα την απαραίτητη αυτοδυναμία;

 

Τα στοιχήματα της BetFair για την κυβερνητική αυτοδυναμία

Τα στοιχήματα που ανακοίνωσε η BetFair για τα σενάρια της αυτοδύναμης κυβέρνησης την επομένη των εκλογών αποτελούνται από τρία σημεία. Το πρώτο, που είναι και το φαβορί, προβλέπει ότι οι Συντηρητικοί θα εξασφαλίσουν αυτοδυναμία και συνοδεύεται από απόδοση 1.35 (που φανερώνει πιθανότητες επαλήθευσης 74%). Το δεύτερο προβλέπει ότι δε θα υπάρξει αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών και συνοδεύεται από απόδοση 4.10 (που φανερώνει πιθανότητες επαλήθευσης 23%). Και το τρίτο προβλέπει ότι την αυτοδυναμία θα κερδίσουν οι Εργατικοί, με απόδοση 40.00 (που φανερώνει πιθανότητες επαλήθευσης 3%).

Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχήματα, η BetFair έχει ανακοινώσει κι άλλα, τα οποία αφορούν σε διαφορετικές πτυχές των εκλογών. Όλα αυτά τα στοιχήματα, όμως, θα παραμείνουν για λίγο χρονικό διάστημα στην BetFair, αφού θα κλείσουν παράλληλα με το άνοιγμα των καλπών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία