Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Αυτό το Σάββατο, 11 Μαΐου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν τελικό που αναμένεται να συγκεντρώσει εκατομμύρια βλέμματα και να προσφέρει θέαμα, αλλά και στοιχηματικές ευκαιρίες. Οι ευκαιρίες για τους παίχτες του στοιχήματος θα είναι πολλές καθώς όλες οι στοιχηματικές εταιρίες θα ανακοινώσουν πολλές προσφορές**, αλλά όπως γνωρίζουν όλοι, δεν είναι όλες οι στοιχηματικές ευκαιρίες ίδιες. Και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και η νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, η οποία έχει ενισχύσει μια σειρά από αποδόσεις, που  βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα.

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη (περισσότερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους) θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet καλύπτει κάθε πτυχή του τελικού Κυπέλλου, αλλά κάποια από τα στοιχήματα που προσφέρει καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Πρόκειται για τρία στοιχήματα, τα οποία προβλέπουν διαφορετικές εξελίξεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα προβλέπει ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Τσούμπα Ακπόμ του ΠΑΟΚ. Η απόδοση σε αυτό το σημείο έχει ενισχυθεί και βρίσκεται πλέον στο 2.70. Το δεύτερο στοίχημα είναι παρόμοιο, αφού προβλέπει ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο  Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ. Και εδώ, η απόδοση έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 3.30. Το τρίτο στοίχημα, τέλος, προβλέπει GG και over 2,5 στον αγώνα και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 3.20.

 

Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις, αλλά δεν είναι τα μόνα ειδικά που έχει ανακοινώσει η Novibet. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον τελικό μπορούν να τοποθετήσουν προβλέψεις και σε πτυχές, όπως ο αριθμός των δοκαριών, ο τρόπος επίτευξης των γκολ, το αν θα σκοράρει κάποιος τερματοφύλακας και πολλές άλλες.

 


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία