Πρωτότυπα στοιχήματα στο Άρης-ΑΕΚ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η τρέχουσα αγωνιστική της Superleague επιφυλάσσει έναν ακόμα ενδιαφέροντα αγώνα σήμερα, αυτόν ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, ο οποίος παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν ήδη φροντίσει να προσφέρουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα στον σημερινό αγώνα, αλλά εκείνα που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την πρωτοτυπία τους είναι εκείνα που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten.

Συγκεκριμένα, η Interwetten έχει ανακοινώσει αρκετές στοιχηματικές αγορές για τον σημερινό αγώνα, εκ των οποίων πολλές είναι ιδιαίτερα πρωτότυπες και παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον για όσους αναζητούν εναλλακτικές επιλογές. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και μετά θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος, για όσους προτιμήσουν να αναζητήσουν ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Τα πρωτότυπα στοιχήματα της Interwetten

Εκτός από τις συνηθισμένες αγορές που βρίσκονται εν αφθονία στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Interwetten, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει και μια σειρά από πιο πρωτότυπες επιλογές. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον χρόνο επίτευξης του πρώτου γκολ της αναμέτρησης, αλλά και στο αν θα σημειωθούν περισσότερα από ένα γκολ στο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου. Επίσης, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα επιλογών στην κατηγορία του ασιατικού χάντικαπ, για το σύνολο του αγώνα, για το πρώτο ημίχρονο και για το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Άρης-ΑΕΚ μέσω της Interwetten μπορούν να διαλέξουν ένα από τα στοιχήματα που λειτουργούν με βάση το ΝΑΙ/ΟΧΙ. Σε αυτά τα στοιχήματα μπορούν να στοιχηματίσουν σε σενάρια, όπως το να νικήσει ο Άρης και over 2,5 ή να νικήσει η ΑΕΚ και under 2,5. Οι επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι αρκετές, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πρωτότυπα στοιχήματα που προσφέρει η Interwetten, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς από τους συνηθισμένους τρόπους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία