Χάμαρμπι-Όστερσουντς με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσλίδα Novibet

Με αφορμή ένα ακόμη διάλειμμα στο πρόγραμμα του Μουντιάλ, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στρέφει το βλέμμα της στην Allsvenskan, το σουηδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο οποίο διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Όστερσουντς. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει πάρει τη θέση αυτών του Μουντιάλ στο πρόγραμμα των προσφορών** της εταιρίας στοιχημάτων και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Όστερσουντς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς να έχουν αυξηθεί. Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η προσφορά** οφείλεται στο γεγονός ότι η γκανιότα* απουσιάζει από το 1Χ2 του Χάμαρμπι-Όστερσουντς. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως οι επιλεγμένες αποδόσεις και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet, μάλιστα, κινούνται πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να απουσιάζει από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η Novibet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.10 για νίκη της Χάμαρμπι, 4.00 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Όστερσουντς. Οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη χάρη σε αυτές, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν παραπάνω.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία