Αυξημένες αποδόσεις στο Άγιαξ-Νις ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η Goalbet έχει την (αγαπημένη για πολλά μέλη της) συνήθεια να προσφέρει επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Πρόκειται για μια προσφορά που κάνει την εμφάνισή της και σήμερα, με αφορμή την αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Νις, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει ούτως ή άλλως στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά χάρη στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet, ο στοιχηματισμός σε αυτόν παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε, στο πλαίσιο της προσφοράς, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, με το ίδιο ακριβώς ρίσκο.

 

0% γκανιότα στο 1Χ2 του Άγιαξ-Νις

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Άγιαξ-Νις και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία και να διεκδικήσει περισσότερα κέρδη. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η καθιερωμένη προμήθεια της Goalbet σε αυτά τα σημεία είναι μηδενική και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, έχουν προκύψει οι εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 1.77 για νίκη του Άγιαξ, 3.96 για ισοπαλία και 5.29 για νίκη της Νις. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Goalbet ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά την καθιερωμένη προμήθεια.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Ένα από τα πιο θετικά σημεία της συγκεκριμένης προσφοράς είναι ότι συνοδεύεται από ελάχιστα “ψιλά γράμματα”. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Άγιαξ-Νις, προσπαθώντας να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45.

Και στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Νις και του Άγιαξ η Goalbet είχε ανακοινώσει 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία