Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Σήμερα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί για μια ακόμη νίκη στη Euroleague, αυτή τη φορά ενάντια στη Φενέρμπαχτσε, σε έναν αγώνα που συμμετέχει στο πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Ο σημερινός αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, άλλωστε, είναι ο επιλεγμένος αγώνας που προσφέρεται από τη Novibet με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα δύο σημεία να έχουν αυξηθεί. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο νικητή του αγώνα

Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για εκείνους τους παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε. Τα στοιχήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να καλύπτουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης.

Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από την πρώτη στιγμή από τον λογαριασμό τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Οι δύο αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από τη σημερινή προσφορά** της Novibet βρίσκονται στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.85 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.17 για νίκη της Φενέρμπαχτσε. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των στοιχηματικών ιστοσελίδων του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στο Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε.

Και χτες η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, επέλεξε αγώνα μπάσκετ για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της, αυτόν ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία