Κορυφαίες αποδόσεις στο NBA ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχει άρωμα NBA, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν σήμερα να ανακοινώσουν μια σειρά από κορυφαίες αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Χάρη στη σημερινή προσφορά**, τα μέλη της Novibet θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα που διεξάγεται ανάμεσα σε Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Ιντιάνα Πέισερς και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά** που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Μπλέιζερς και Πέισερς έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Μπλέιζερς-Πέισερς με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Ιντιάνα Πέισερς. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία εκ των δύο αυξημένων αποδόσεων.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του επιλεγμένου αγώνα, πριν το τζάμπολ, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Έλλάδος, είναι αυτές που βρίσκονται στην αγορά του νικητή του Μπλέιζερς-Πέισερς. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην απουσία της γκανιότας*: 1.61 για νίκη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και 2.63 για νίκη των Ιντιάνα Πέισερς. Οι αποδόσεις αυτές έχουν κινηθεί ανοδικά, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία