Σεβίλλη-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το Champions League επιστρέφει για την 5η αγωνιστική του, μετά από ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων και οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες, σε αγώνες που δεν υπόσχονται μόνο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους αποφασίσουν να ρισκάρουν τα χρήματά τους και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα κέρδη που υπόσχεται ένα στοίχημα μπορούν να είναι μεγαλύτερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του Stoiximan στον αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουβέντους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε μεγαλύτερα επίπεδα. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan απαρνείται την προμήθεια που διατηρεί μέσω της γκανιότας, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων.

 

Και, εφόσον οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 είναι υψηλότερα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League: 2.76 για νίκη της Σεβίλλης, 3.15 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Γιουβέντους. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που ανακοίνωσε ο ανταγωνισμός, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά και οι αυξημένες αποδόσεις, τέλος, ισχύουν έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Όσοι θέλουν να τις εκμεταλλευτούν, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 πριν τη σέντρα. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία