Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο αγγλικό Championship

Τη σκυτάλη στο πρόγραμμα των αγώνων ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον παίρνουν σήμερα οι αναμετρήσεις του αγγλικού Championship, οι οποίοι καλύπτονται πλήρως από τη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet. Σε έναν από αυτούς, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας της Novibet δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Ο επιλεγμένος αγώνας είναι σήμερα αυτός ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Γουλβς, ο οποίος διεξάγεται στις 19:30, στο πλαίσιο του Championship. Και η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο αγώνα και για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Άλλωστε, μόνο οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν ενισχυθεί μέσω της προσφοράς**.

 

0% στο 1Χ2 του Μίντλεσμπρο-Γουλβς

Χάρη στην προσφορά**, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Γουλβς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η προσφορά** είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρία Novibet εξαλείφει την προμήθειά της στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – άλλωστε, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις της Novibet βρίσκονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς – και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την τριάδα των ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Οι αποδόσεις αυτές, που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship, έχουν ως εξής: 3.10 για νίκη της Μίντλεσμπρο, 3.15 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Γουλβς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία