Αναντολού Εφές – Μπασκόνια με 0% γκανιότα* στη Novibet

Σήμερα ολοκληρώνεται η τρέχουσα αγωνιστική στη Euroleague, με αρκετούς αγώνες μπάσκετ να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των ιστοσελίδων του στοιχήματος. Ένας τέτοιος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Μπασκόνια, ο οποίος ξεκινά στις 19:00 και υπόσχεται θέαμα, αλλά και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν. Ειδικά όσοι στοιχηματίσουν μέσω της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν και μια προσφορά** που υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη, χωρίς να αυξήσει παράλληλα το ρίσκο.

 

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker (γνωστή ως γκανιότα*) και επιτρέπει στις αποδόσεις να μη μειωθούν, όπως γίνεται συνήθως, αλλά να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τις εκμεταλλευτούν θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά**, επίσης, δεν ισχύει για όλες τις αποδόσεις του αγώνα, αλλά για κάποιες επιλεγμένες. Και αυτές είναι οι αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Μπασκόνια. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά στον αγώνα θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.49 για νίκη της Εφές και 3.00 για νίκη της Μπασκόνια.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κατά κανόνα κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις, ρίχνοντας το μέσο όρο. Οι αποδόσεις της Novibet, όμως, βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

 

Η προσφορά** της Novibet, τέλος, ισχύει μόνον έως την έναρξη του αγώνα, στις 19:00 – οι αποδόσεις στο live στοίχημα θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα. Επιπλέον, τα αυξημένα κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αγορά και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία