Αργεντινή-Χιλή με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η ώρα του Copa America ήρθε και αυτό σημαίνει τρία πράγματα: θέαμα στα γήπεδα, στοιχήματα στο διαδίκτυο και, φυσικά, προσφορές** στις ιστοσελίδες! Ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος έχουν ανακοινώσει κάποιες προσφορές** για τα μέλη τους, υποσχόμενες κυρίως αύξηση των κερδών. Ως συνήθως, όμως, ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές**, μία είναι που ξεχωρίζει: αυτή της 0% γκανιότας*.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά είναι αποτέλεσμα του μηδενισμού του ύψους της γκανιότας*, ώστε οι αποδόσεις να μη μειωθούν, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker.

 

Μια τέτοια προσφορά** έχει ανακοινώσει και απόψε η στοιχηματική εταιρία Novibet, η οποία διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή που διεξάγεται απόψε στις 05:00 τα ξημερώματα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά.

 

Η πρόβλεψή τους, βέβαια, θα πρέπει να αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αφού η προσφορά** της 0% γκανιότας* αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να προλάβουν τις αυξημένες αποδόσεις και να εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην αποψινή προσφορά** της Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα: 2.15 για νίκη της Αργεντινής, 3.33 για ισοπαλία και 4.17 για νίκη της Χιλής. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αποψινό αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία