Κάλιαρι-Γιουβέντους με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ακολουθώντας πιστά την καθημερινή της παράδοση, η Novibet, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, προσφέρει και σήμερα στα μέλη της ευκαιρίες για την διεκδίκηση αυξημένων κερδών, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προσφορά** ενεργοποιήθηκε σήμερα στον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Κάλιαρι και Γιουβέντους και αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν όσοι επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του Κάλιαρι-Γιουβέντους θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία από τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ισχύει.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από απλές προϋποθέσεις. Άλλωστε, αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν ξεκινήσει ο αγώνας (τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά**) και να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Κάλιαρι-Γιουβέντους, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία της προσφοράς**

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις, τις οποίες οι παίχτες θα βρουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές διαμορφώνονται ως εξής: 5.77 για νίκη της Κάλιαρι, 3.50 για ισοπαλία και 1.83 για νίκη της Γιουβέντους. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, με τη μορφή μετρητών, στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία