Ολυμπιακός-Μακάμπι με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις του για τη Euroleague, δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, και υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στα προγράμματα προσφορών** στις στοιχηματικές εταιρίες. Επιπλέον η Novibet, όχι μόνο προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στον αγώνα, αλλά παράλληλα έχει ανακοινώσει και μια προσφορά**, που επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί. Η προσφορά** υπόσχεται με αυτόν τον τρόπο αυξημένα κέρδη, χωρίς όμως να ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Ολυμπιακός-Μακάμπι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή. Η αξία των στοιχημάτων δεν έχει καμία απολύτως σημασία, όπως και το αν θα πρόκειται για μονά ή παρολί.

Σημασία έχει, όμως, να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Χάρη στη προσφορά** της 0% γκανιότας*, η Novibet έχει ανακοινώσει δύο αυξημένες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του νικητή και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.00 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.00 για νίκη της Μακάμπι. Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην αύξηση που προκάλεσε η απουσία της γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία