Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Primera Division από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι έντονη και οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους. Επιπλέον, μπορούν να εκμεταλλευτούν και σήμερα την καθιερωμένη προσφορά** της 0% γκανιότας* και να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένα σημεία ενός κορυφαίου αγώνα.

Ο αγώνας αυτός είναι σήμερα η αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Βαλένθια που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Primera Division. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία γκανιότας* στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 θα βρουν αυξημένες αποδόσεις και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια με 0% γκανιότα* στη Novibet

Από τη στιγμή που η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αποφάσισε να προσφέρει το Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια με 0% γκανιότα*, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 δε μειώθηκαν, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.77 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3.50 για ισοπαλία και 2.81 για νίκη της Βαλένθια.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Άλλωστε, ενώ η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά προμήθεια και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στα τρία επιλεγμένα σημεία και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια, πριν τις 20;30 που ξεκινά ο αγώνας. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς**.

Τα χρήματα που θα κερδίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους.

H Novibet καθημερινά προσφέρει τη μηδενική γκανιότα* σε διάφορα πρωταθλήματα και χτες όμως επέλεξε αγώνα της Primera Division και πιο συγκεκριμένα το Χιρόνα-Θέλτα για να τον προσφέρει στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία