Αύξηση αποδόσεων στο Λεβάντε – Σπόρτινγκ Χιχόν από τη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες να διαθέτει καθημερινά έναν αγώνα ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για μια νέα καθημερινή προσφορά**, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά**, λοιπόν, αφορά σήμερα στο ισπανικό ντέρμπι της Primera Division ανάμεσα σε Λεβάντε και Σπόρτινγκ Χιχόν.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι δε διατηρεί προμήθεια από τα στοιχήματα και πως δεν έχει μειώσει, ως συνήθως, τις αποδόσεις για αυτό το σκοπό. Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει σήμερα στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, είναι υψηλότερες και υπόσχονται εξίσου υψηλά κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αποψινό αγώνα, πριν την έναρξή του, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.18 για νίκη της Λεβάντε, 3.51 για ισοπαλία και 3.92 για νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κατορθώνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός, καθώς κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στα στοιχήματα που τοποθετούνται στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, οι παίχτες να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, όχι μόνο στην αγορά του 1Χ2, αλλά και πριν την έναρξη του αγώνα (στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, η Novibet διατηρεί κανονικά γκανιότα*). Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια που ξεπερνούν τα 150 στο online καζίνο που διαθέτει.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία