Μαρίτιμο-Μπενφίκα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι ημέρες που διανύουμε σφύζουν από τελικούς σε διάφορα αθλήματα και διοργανώσεις και σήμερα είναι η σειρά της Πορτογαλίας και του Λιγκ Καπ στο ποδόσφαιρο. Στον αποψινό τελικό αναμετρώνται η Μαρίτιμο με τη Μπενφίκα, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν μέσω του Stoiximan και εκμεταλλευτούν την καθιερωμένη προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από τη 0% γκανιότα, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα (επομένως και μηδενική προμήθεια), πράγμα που σημαίνει πως δε μείωσε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος. Έτσι, αυτές οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό τελικό έχουν ως εξής: 15.00 για νίκη της Μαρίτιμο, 6.20 για ισοπαλία και 1.26 για νίκη της Μπενφίκα. Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν απέναντι σε αυτές του ανταγωνισμού, καθώς υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας, τέλος, είναι το γεγονός ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χωρίς να ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, η συγκεκριμένη ζητά μόνο τρία πράγματα: επιλογή της αγοράς του 1Χ2, τοποθέτηση του στοιχήματος πριν την έναρξη του αγώνα και σωστή πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία