Αυξημένα κέρδη στη Bundesliga 2 υπόσχεται η εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρεία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με αυξημένα κέρδη. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία αφορά σήμερα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Σάντχαουζεν, που διεξάγεται στο πλαίσιο της Bundesliga 2.

O αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:30 και στην προσφορά θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στο live, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται να μοιράσουν οι αυξημένες αποδόσεις.

 

Πώς αυξήθηκαν οι αποδόσεις της Goalbet;

Η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ενεργοποιεί σχεδόν καθημερινά την προσφορά της 0% γκανιότας, με αποτέλεσμα να ανακοινώνει συχνά αυξημένες αποδόσεις. Αυτό που κάνει η προσφορά είναι να εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια που γνωρίζουμε ως γκανιότα. Η γκανιότα ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιο κέρδος και ο bookmaker. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις δε μειώνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Ενεργοποιώντας την προσφορά, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Σάντχαουζεν. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της προσφοράς έχουν ως εξής: 2.65 για νίκη της Καϊζερσλάουτερν, 3.28 και 3.06 για νίκη της Σάντχαουζεν. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς, και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

Το γεγονός ότι τα αυξημένα κέρδη προέρχονται από αυξημένες αποδόσεις, τέλος, σημαίνει επίσης ότι τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι πριμ – όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές. Με άλλα λόγια, τα κερδισμένα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία