Οι αγώνες του Copa America με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Championsbet μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του EURO 2016, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ευρώπης, αλλά και να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία μπορεί να αυξήσει τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Μέχρι, βέβαια, να ξεκινήσει το EURO, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες μιας άλλης κορυφαίας διεθνούς διοργάνωσης – του Copa America, το οποίο διεξάγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και υπόσχεται ακριβώς τα ίδια: δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Copa America, άλλωστε, η Championsbet ανακοίνωσε πως θα διατηρεί 0% γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: πως οι παίχτες που θα εκμεταλλεύονται την προσφορά θα έχουν στη διάθεσή τους αποδόσεις άνω του μέσου όρου και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet θα διατηρεί 0% γκανιότα (επομένως μηδενική προμήθεια) σε επιλεγμένους αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες. Η συγκεκριμένη προσφορά πραγματοποιείται, χάρη στο γεγονός ότι η εξάλειψη της γκανιότας επιτρέπει στις αποδόσεις να μη μειωθούν και να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και, όπως είναι φυσικό, αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν και αυξημένα κέρδη.

 

Καθημερινά η Championsbet θα ανακοινώνει τον αγώνα του Copa America που θα συμμετάσχει στην προσφορά. Και όσοι επισκέπτονται την αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξή του θα βλέπουν τις αυξημένες αποδόσεις. Σε εκείνο το σημείο, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους και να περιμένουν την ολοκλήρωση του αγώνα.

 

Τέλος, την προσφορά της μηδενικής γκανιότας για το Copa America που προσφέρει η Championsbet μπορούν να την επωφεληθούν και οι 'Ελληνες παίκτες μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία