Κορυφαίες αποδόσεις στο League Cup ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας: την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Άστον Βίλα, για το αγγλικό League Cup. Οι παίχτες που θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά**, άλλωστε, ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Άστον Βίλα. Όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς** θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

 

Μπράιτον – Άστον Βίλα με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει μόνο για τον επιλεγμένο αγώνα και ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Οι τρεις αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει κάθε απόδοση.

Έτσι, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις αυξημένες αποδόσεις, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι τρεις αποδόσεις της προσφοράς** βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα του League Cup και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.21 για νίκη της Μπράιτον, 3.65 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Άστον Βίλα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, δε θα απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία