Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: Μπαρτσελόνα-Τσέλσι με 0% γκανιότα

Η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο του Champions League, σε έναν αγώνα που δεν υπόσχεται μόνο συγκινήσεις και θέαμα, αλλά και άφθονα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις στα σημεία στοιχηματισμού της επιλογής τους. Παράλληλα, όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην σχετική προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, μέσω της 0% γκανιότας.

 

Αυξημένα κέρδη στους νικητές μέσω της 0% γκανιότας

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet εξαλείφει ουσιαστικά την καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα) που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μπαρτσελόνα-Τσέλσι θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.58 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.42 για ισοπαλία και 6.63 για νίκη της Τσέλσι. Οι αποδόσεις αυτές είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της Goalbet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η σημερινή προσφορά της Goalbet δε συνοδεύεται από περίπλοκους όρους συμμετοχής. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Μπαρτσελόνα-Τσέλσι, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Goalbet που ανήκει και στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, είχε ανακοινώσει με 0% γκανιότα και την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία