Δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι

Η Ρόμα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Όπως και κάθε άλλο ντέρμπι αυτής της κλάσης, το συγκεκριμένο αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες παίχτες του online στοιχήματος, οι οποίοι θα διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Και τα κέρδη αυτά μπορούν να είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα, ανάλογα με τα χρήματα που θα ρισκάρουν και την αξία κάθε στοιχήματος.

 

Οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, επιλέγοντας μία από τις δύο online εταιρίες στοιχημάτων που ανακοίνωσαν μια αρκετά συμφέρουσα προσφορά. Πρόκειται για αυτή της μηδενικής γκανιότας, την οποία μπορούν να βρουν στον Stoiximan και στην Championsbet.

 

Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας αποτελεί, άλλωστε, την πλέον συμφέρουσα, σύμφωνα με πολλούς παίχτες του online στοιχήματος. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers και ο λόγος που οι αποδόσεις των σημείων σε κάθε αγώνα παραμένουν σε χαμηλότερα επίπεδα. Εφόσον αυτή απουσιάζει, λοιπόν, οι αποδόσεις αυξάνονται και το ίδιο συμβαίνει και με τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στο Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σε σύγκριση με αυτά που θα εισέπρατταν από κάποια ιστοσελίδα του ανταγωνισμού.

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Championsbet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν μηδενική γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Όπως και στην περίπτωση του Stoiximan, μάλιστα, η προσφορά αυτή της Championsbet δε συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις που ζητούν κατώτατο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες και στις δύο περιπτώσεις είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Το αποψινό ντέρμπι του Champions League, λοιπόν, μπορεί να φέρει αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τις δύο προσφορές μηδενικής γκανιότας και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία