Αυξημένα κέρδη στο Ιταλία-Ισπανία από την Championsbet

Όσοι παίχτες στοιχηματίζουν στο EURO έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, σε έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα: αυτόν ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία. Ο συγκεκριμένος αγώνας, συνοδεύεται όχι μόνον από αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και από μία εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Championsbet.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 και για ενδεχόμενα αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, με αποτέλεσμα να απουσιάζει η προμήθεια που διατηρεί στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Η απουσία της προμήθειας, με τη σειρά της, σημαίνει πως οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά.

 

Ουσιαστικά, μάλιστα, η σωστή πρόβλεψη είναι και η μόνη βασική προϋπόθεση της προσφοράς. Παράλληλα, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Άλλες προϋποθέσεις που ζητούν επιπλέον ανταλλάγματα, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή απαίτηση τζιραρίσματος της αξίας των κερδών, απουσιάζουν από την προσφορά της Championsbet.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν σήμερα την προσφορά της Championsbet, δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Οι αυξημένες αποδόσεις που θα δουν είναι οι εξής: 4.40 για νίκη της Ιταλίας, 3.04 για ισοπαλία και 2.21 για νίκη της Ισπανίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία