Τσέλτεναμ-Μπόλτον με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όσο οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ, η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης είναι περιορισμένη. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες στοιχηματισμού. Λίγο οι αγώνες δευτερευουσών διοργανώσεων σε κάποιες χώρες, λίγο οι προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να προσελκύσουν περισσότερα στοιχήματα, και η σημερινή ημέρα μπορεί να αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο.

 

Στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο δευτερευουσών διοργανώσεων, όπως το αγγλικό League Trophy. Ένας από τους αγώνες που διεξάγεται στο πλαίσιο του League Trophy, μάλιστα, αυτός ανάμεσα σε Τσέλτεναμ και Μπόλτον προσφέρεται με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες που θα τον επιλέξουν θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στον συγκεκριμένο αγώνα, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet. Από τη στιγμή που η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί η Novibet μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του League Trophy: 3.80 για νίκη της Τσέλτεναμ, 3.60 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη της Μπόλτον. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Τσέλτεναμ-Μπόλτον μέσω της Novibet και εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα διεκδικήσουν τα περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά**, τέλος, καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους εγκαίρως, πριν την έναρξη του αγώνα (21:45). Εξάλλου, τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν. Τα στοιχήματα, βέβαια, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις, και οι προβλέψεις των παιχτών θα πρέπει να είναι σωστές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία