Ενισχυμένες αποδόσεις στην Primera Division προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην Ιβηρική χερσόνησο και στην ισπανική Primera Division, ξεχωρίζοντας έναν αγώνα, τον οποίο προσφέρει με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Σεβίλλη, στον οποίο τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, ενίσχυσε τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Πρόκειται για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, τα οποία συνοδεύονται πλέον από υψηλότερες αποδόσεις και υπόσχονται υψηλότερα κέρδη στους νικητές.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet αποφάσισε να προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Λεβάντε και Σεβίλλη με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως δεν έχει επιβληθεί στις αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων η καθιερωμένη προμήθεια. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν όπως συνήθως, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2

Μέσω της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet προσφέρει τρεις ενισχυμένες αποδόσεις σε όσους στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της Primera Division. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.10 για νίκη της Λεβάντε, 3.80 για ισοπαλία και 2.02 για νίκη της Σεβίλλης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία