Λάτσιο-Μίλαν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νέα εβδομάδα ξεκινά και τα… χρωστούμενα της τρέχουσας αγωνιστικής της ιταλικής Serie A βρίσκονται στο πρόγραμμα της ημέρας, με τον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις στον αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, πριν ή κατά τη διάρκειά του.

 

Παράλληλα, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να τοποθετήσουν κάποια στοιχήματα που θα τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά. Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος ανακοίνωσε μια νέα προσφορά σήμερα, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λάτσιο-Μίλαν.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Serie A: 1,73 για νίκη της Λάτσιο, 4.05 για ισοπαλία και 5.60 για ισοπαλία. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και είναι υψηλότερες από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας. Εξάλλου, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν ήδη μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, διαρκεί έως τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν μονά η παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Λάτσιο-Μίλαν. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα λάβουν αυξημένα κέρδη. Τα χρήματα που θα κερδίσουν, μάλιστα, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία