Ενισχυμένες αποδόσεις σε Ισπανία και Πορτογαλία από την εταιρία στοιχήματος Goalbet

Οι παίχτες του στοιχήματος που θέλουν και σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους στο ποδόσφαιρο έχουν αρκετές επιλογές, με την καθεμία να υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι περιπτώσεις αυτές οφείλονται στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 δύο επιλεγμένων αγώνων του ισπανικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 των σημερινών αγώνων ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο και ανάμεσα σε Ντεσπορτίβο Τσάβες και Άβες. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της αγοράς

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι το γεγονός ότι συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις για τους παίχτες. Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία: σε αυτά της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά και εισπράξουν αυξημένα κέρδη, δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους (όπως συμβαίνει στην περίπτωση των πριμ), αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς

Όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δύο σετ αυξημένων αποδόσεων. Το πρώτο βρίσκεται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος και έχει διαμορφωθεί ως εξής: 2.01 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.52 για ισοπαλία και 4.52 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και το δεύτερο βρίσκεται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και έχει διαμορφωθεί ως εξής: 2.02 για νίκη της Ντεσπορτίβο Τσάβες, 3.61 για ισοπαλία και 4.31 για νίκη της Άβες.

Τον αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο τον έχει ανακοινώσει και η Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία