Αντάλιασπορ-Σίβασπορ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η εβδομάδα ξεκινά και πάλι με μια νέα προσφορά για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet και οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει ότι διατηρούν 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα της τουρκικής Super League ανάμεσα σε Αντάλιασπορ και Σίβασπορ. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε ένα σετ αυξημένων αποδόσεων που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, αποφάσισε να προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει ότι δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά της στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή την απόφαση, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, αφού δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, και υπόσχονται να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματά τους, μάλιστα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Αλλά θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αντάλιασπορ και Σίβασπορ και έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Αναλυτικότερα, κυμαίνονται πλέον στα εξής επίπεδα: για τη νίκη της Αντάλιασπορ στο 3.32, για την ισοπαλία στο 3.74 και για τη νίκη της Σίβασπορ στο 2.31. Χάρη σε αυτές, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία