Δωρεάν στοιχήματα κάθε Σάββατο στη Bwin

Κάθε Σάββατο, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bwin που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές – άλλωστε, κάποια από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου βρίσκονται στο απόγειό τους κάθε Σάββατο. Χάρη στη νέα προσφορά της Bwin, μάλιστα, όσοι στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο θα έχουν έναν ακόμη λόγο να στοιχηματίζουν τα Σάββατα, ο οποίος προστίθεται στη μεγάλη ποικιλία επιλογών.

 

Ο λόγος αυτός είναι τα δωρεάν στοιχήματα που υπόσχεται η ιστοσελίδα σε όσους στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες κάθε Σάββατο. Τα δωρεάν στοιχήματα θα εξασφαλίζουν με κάθε γκολ που σημειώνεται στον αγώνα οι παίχτες που εκμεταλλεύονται την προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, η Bwin υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα 2 ευρώ για κάθε γκολ που θα σημειώνεται στους επιλεγμένους αγώνες. Όσο περισσότερα θα είναι τα γκολ τόσο μεγαλύτερη αξία θα έχει και το συνολικό δωρεάν στοίχημα – για παράδειγμα, αν σε κάποιον αγώνα σημειωθούν 3 γκολ, οι παίχτες που εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 6 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να αφορά στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Επιπλέον, οι παίχτες που θα το τοποθετήσουν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν πραγματικά χρήματα (και όχι κάποιο υπάρχον δωρεάν στοίχημα), καθώς και να μην προχωρήσουν σε πρόωρο κλείσιμό του, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Κάθε παίχτης, τέλος, θα κερδίζει τα δωρεάν στοιχήματα που δικαιούται, ανεξάρτητα από το αν το αρχικό του στοίχημα κερδίσει ή χάσει. Και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει δωρεάν στοιχήματα αξίας έως και 10 ευρώ κάθε Σάββατο. Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, θα μπορεί να διεκδικεί επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Την προσφορά αυτή της Bwin δεν μπορούν να την επωφεληθούν οι Έλληνες καθώς η Bwin δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας πια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία