Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Μουντομπάσκετ η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της ευκαιρίες να διεκδικήσουν ανταμοιβές στο Μουντομπάσκετ (όπως και χτες στον αγώνα Βραζιλία-Ελλάδα), απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Η νέα προσφορά** της υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες μίας ημέρας και μπορεί να αποφέρει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της Novibet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τέσσερα live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Μουντομπάσκετ και υπόσχεται να τους ανταμείψει, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον 4 μονά στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των σημερινών αγώνων του Μουντομπάσκετ (στην πλατφόρμα του live στοιχήματος), αξίας 5 ευρώ και άνω το καθένα. Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία ποιον αγώνα ή ποια αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες.

Σημασία δεν έχει ούτε το αν τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Όπως κι αν διευθετηθούν, θα εξασφαλίσουν στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Οι ανταμοιβές των παιχτών

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, με συγκεκριμένη αξία. Οι παίχτες, όμως, μπορούν να διεκδικήσουν τρία τέτοια στοιχήματα: ένα μικρής αξίας (για στοιχήματα συνολικής αξίας 20-49,99 ευρώ), ένα μεσαίας αξίας (για στοιχήματα συνολικής αξίας 50-99,99 ευρώ) και ένα μεγάλης αξίας (για στοιχήματα συνολικής αξίας 100 ευρώ και άνω).

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία