Ενισχυμένη αξία στο Περού-Κολομβία από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Εκτός από τους ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου του Μουντιάλ (ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει και αυτός της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ), διεξάγονται σήμερα και αγώνες στον υπόλοιπο κόσμο. Ένας από αυτούς τους αγώνες που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον διεξάγεται τα ξημερώματα της Τετάρτης, στις 02:30, ανάμεσα σε Περού και Κολομβία. Και ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτά ακόμη περισσότερη αξία, χάρη στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet.

Η Novibet, όχι μόνο καλύπτει στοιχηματικά το Περού-Κολομβία, αλλά διατηρεί και 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια του bookmaker είναι μηδενική στα τρία σημεία της αγοράς και πως οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτά.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Με τη σημερινή προσφορά** της να εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Μουντιάλ. Οι αποδόσεις της Novibet έχουν ως εξής: 2.44 για νίκη του Περού, 3.58 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Κολομβίας.

Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και, σε αντίθεση με τη Novibet, έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στην προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet συμμετέχουν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Περού και Κολομβία. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 02:30), καθώς η προσφορά** δεν συνεχίζει να ισχύει στο live στοίχημα.

Τέλος, τα αυξημένα κέρδη – και μάλιστα με τη μορφή μετρητών – θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και κερδίσουν.

Η Novibet συνεχίζει να ανακοινώνει 0% γκανιότα* για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ, έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα της Ουκρανίας με την Κροατία που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα* σειρά παίρνει σήμερα το Περού με την Κολομβία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία