Βερόνα-Μίλαν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες της ιταλικής Serie Α συνεχίζονται και σήμερα, δίνοντας στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ο αγώνας της Βερόνα με τη Μίλαν, μάλιστα, δεν υπόσχεται μόνον συνηθισμένα κέρδη, αλλά και αυξημένα, για όσους επιλέξουν να προχωρήσουν σε προβλέψεις μέσω της Novibet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα. Αυτό, βέβαια, μεταφράζεται σε αυξημένα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet για τον σημερινό αγώνα της Serie A έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας* και πλέον έχουν ως εξής: 5.95 για νίκη της Βερόνα, 4.05 για ισοπαλία και 1.69 για νίκη της Μίλαν. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη και που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Βερόνα-Μίλαν, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν μειωθεί σε μικρό βαθμό.

 

Αυτό, βέβαια, δε συμβαίνει στη Novibet, χάρη στη σημερινή προσφορά** της. Και όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά** δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα), στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet. Οι υπεύθυνοι δε ζητούν ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, αλλά ούτε και τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία