Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Χιλή-Περού

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet συνεχίζει να ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές** για τους κορυφαίους αγώνες του Copa America και οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένες αναμετρήσεις και επιλεγμένα σημεία. Όπως και χτες (στον αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή), λοιπόν, οι παίχτες έχουν σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από κορυφαίες αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα της διοργάνωσης: αυτόν ανάμεσα σε Χιλή και Περού.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις στο Χιλή-Περού έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Χιλή-Περού με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του Χιλή-Περού, πριν την έναρξη του αγώνα. Μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας, άλλωστε, οι τρεις αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία θα παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

Θυμίζουμε ότι η γκανιότα* είναι η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες, που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να του αποφέρει κέρδη. Όταν βρίσκεται στο 0%, όμως, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αποδόσεις δε μειώνονται. Αντίθετα, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Χιλή-Περού, τέλος, θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι τρεις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα, οι αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet. Αναλυτικότερα, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.95 για νίκη της Χιλής, 3.40 για ισοπαλία και 5.10 για νίκη του Περού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία