Έβερτον-Λιόν με ενισχυμένη αξία στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Η εταιρεία στοιχήματος Novibet έχει στρέψει σήμερα το βλέμμα της στους αγώνες του Europa League και έχει ήδη ξεχωρίσει έναν από αυτούς. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λιόν, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Ο συγκεκριμένος αγώνας διαθέτει πλέον ενισχυμένη αξία, καθώς όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά χωρίς να έχουν να υποστούν περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Λιόν. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι έχει εξαλειφθεί η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί κατά κανόνα η Novibet από κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα. Έχουν κατορθώσει, μάλιστα, να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και να κινηθούν πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 2.80 για νίκη της Έβερτον, 3.65 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Λιόν.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι γνωστή και για το γεγονός ότι συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο Έβερτον-Λιόν, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:05. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν κέρδη ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, κι ας πρόκειται για προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται τζιράρισμα της αξίας τους για να απελευθερωθούν.

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες συνεχίζονται και μαζί και οι προσφορές** της Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Έτσι μετά τον χτεσινό αγώνα της ΤΣΣΚΑ με την Βασιλεία τον οποίο και ανακοίνωσε με 0% γκανιότα* σειρά παίρνει σήμερα η Έβερτον με τη Λιόν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία