Δύο προσφορές για το Ολυμπιακός-Γαλατασαράι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της Euroleague, και στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στον όμιλό του. Παράλληλα με τους ερυθρόλευκους, βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι παίχτες του στοιχήματος που θα στοχεύουν όχι μόνο σε μια ακόμη σωστή πρόβλεψη, αλλά και σε όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη. Και αυτά τα κέρδη μπορούν να έρθουν, χάρη σε δύο προσφορές που ανακοίνωσαν αντίστοιχες στοιχηματικές εταιρίες  για τον αποψινό αγώνα.

 

Η πρώτη από αυτές είναι η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, η οποία χαρίζει μπόνους 5% σε όσους παίχτες κάνουν μια σωστή πρόβλεψη στον αγώνα. Συγκεκριμένα, όσοι συμπεριλάβουν στο δελτίο τους τουλάχιστον μια αγορά του Ολυμπιακός-Γαλατασαράι και κερδίσουν θα λάβουν το bonus 5% επί των κερδών τους. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα (αφού το live στοίχημα δε συμμετέχει στην προσφορά) και να σχηματίσουν ακόμη και παρολί. Εφόσον το παρολί αυτό διαθέτει τουλάχιστον μια αγορά του Ολυμπιακός-Γαλατασαράι και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του διευθετούνται σήμερα, τα συνολικά κέρδη του δελτίου θα αυξηθούν κατά 5%.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους, τέλος, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη μόνο αφού οι παίχτες προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που έχουν απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, από την άλλη, προσφέρει μεν μικρότερα κέρδη, αλλά δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους. Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία ισχύει στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Με λίγα λόγια, στην αγορά που οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν το νικητή του αγώνα, οι αποδόσεις είναι ελαφρώς αυξημένες, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα. Σε αυτή την προσφορά, τέλος, η μόνη υποχρέωση των παιχτών είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Χάρη στις δύο αυτές προσφορές, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan και της Sportingbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξήσουν παράλληλα το ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία