Αυξάνει τις αποδόσεις στο ποδόσφαιρο η Mybet

Οι επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν αρκετές συγκινήσεις για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς τα περισσότερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με αγώνες που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς και προβλέψουν σωστά. Κάθε σωστή πρόβλεψη, μάλιστα, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet, χάρη στην καθιερωμένη πλέον προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις».

 

Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που μειώνει τη γκανιότα (την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Mybet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις) και αυξάνει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες. Και, όπως είναι φυσικό, το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet.

 

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 η Mybet είναι έξι και διεξάγονται στα πλαίσια των Premier League, Primera Division και Serie Α. Συγκεκριμένα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής:

 

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%).
  • Γιουβέντους – Ίντερ (28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 103,43%).
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%).
  • Βαλένθια – Μπιλμπάο (28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%).
  • Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%).
  • Φιορεντίνα – Νάπολι (29 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 103,21%).

 

Οι παραπάνω αγώνες, λοιπόν, δίνουν στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς τους καλούν απλά να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, προβλέποντας σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από την προσφορά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι ανάμεσα στις κορυφαίες του χώρου χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία