Γρανάδα – Λας Πάλμας με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής στην ισπανική Primera Division συνεχίζονται και σήμερα και μαζί τους συνεχίζεται και η καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα, στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Γρανάδα και Λας Πάλμας, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη. Η προσφορά, άλλωστε, εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις και έτσι παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Στο πλαίσιο της προσφοράς, μάλιστα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Championsbet ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πώς όσα μέλη της Championsbet στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα της Primera Division θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις, άλλωστε, βρίσκονται σε υψηλότερα σημεία. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα: 3.19 για νίκη της Γρανάδα, 3.45 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Λας Πάλμας.

 

Εκμεταλλευόμενοι τις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες θα καταφέρουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Σήμερα Γρανάδα και Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική Λας Πάλμας-Βαλένθια και πάλι η Championsbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα.

Τέλος, στον αγώνα της Primera Division αυτόν μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μέσω της Championsbet διότι η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία