Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan σε Coppa Italia και Premier League

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι πλούσιο σήμερα και ο Stoiximan εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ανακοινώσει μια διπλή προσφορά, η οποία καλύπτει αγώνες που διεξάγονται σε δύο γωνιές της Ευρώπης. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος ανακοίνωσαν συγκεκριμένα πως διατηρούν 0% γκανιότα στον αγώνα του Coppa Italia ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο και στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

 

Και οι δύο αγώνες παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και η προσφορά του Stoiximan το αυξάνει ακόμη περισσότερο – παράλληλα, βέβαια, αυξάνει και τα πιθανά κέρδη, γεγονός που μαγνητίζει σε αυτούς τους παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, η προσφορά υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο και αυτό αποτελεί πάντα το ζητούμενο των παιχτών.

 

Τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan θα έρθουν χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στον μηδενισμό της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan. Εξαιτίας αυτής της προμήθειας, οι αποδόσεις μειώνονται ελαφρώς, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, αυτόν του Coppa Italia, ο Stoiximan έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 ως εξής: 1.99 για νίκη της Ίντερ, 3.73 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Λάτσιο. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του αγώνα της Premier League, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.70 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.30 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Τσέλσι. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να τις εκμεταλλευτούν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Ίντερ-Λάτσιο ή στο Λίβερπουλ-Τσέλσι πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και το σωστό σημείο, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ένα πράγμα που την έχει κάνει να ξεχωρίσει είναι η προσφορά της μηδενικής γκανιότας που προσφέρει καθημερινά στα μέλη του και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία