Αυξημένες αποδόσεις στο Σπαρτάκ-Λοκομοτίβ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Η αγωνιστική δράση στο στοιχηματικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Novibet έχει σήμερα άρωμα βόρειας Ευρώπης, καθώς ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει αυτός του ρωσικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο εν λόγω αγώνα καλύπτεται στοιχηματικά και οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν και στην αγορά του 1Χ2 θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά**.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι γνωστή στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Η συγκεκριμένη έχει επιτρέψει στους υπεύθυνους να ανακοινώσουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα.

 

0% γκανιότα* στην αγορά οτυ 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για το ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ και μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνον όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες αυτοί θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς, καθώς η γκανιότα* απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί.

Εξαιτίας της προμήθειας που αντιπροσωπεύει η γκανιότα*, άλλωστε, η Novibet μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση που ανακοινώνει. Εφόσον η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, όμως, είναι μηδενική και η προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοίνωσε να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.27 για νίκη της Σπαρτάκ, 3.40 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Λοκομοτίβ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και είναι πιο συμφέρουσες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να το κάνουν πριν την ώρα έναρξης του αγώνα στις 21:30, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στα μέλη της εκτός από στοίχημα και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία