Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει στα μέλη της μια ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Bundesliga. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν Βερολίνου, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και συνοδεύεται από κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

Η Goalbet αποφάσισε να εξαλείψει την προμήθειά της από τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Χέρτα-Ουνιόν, με αποτέλεσμα αυτές να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν Βερολίνου. Όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο pre-game (πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας) και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Κάθε στοίχημα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να είναι μονό ή παρολί. Αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρει κέρδη και μάλιστα αυξημένα.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, παρόλο που θα έχουν προκύψει μέσω προσφοράς.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Bundesliga είναι οι μόνες που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της Goalbet και έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, βρίσκονται πλέον στα εξής επίπεδα: 2.43 για νίκη της Χέρτα, 3.49 για ισοπαλία και 3.29 για νίκη της Ουνιόν Βερολίνου. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στα μέλη της Goalbet που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία