Χαλ – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet καλύπτει και σήμερα το σύνολο των αγώνων ποδοσφαίρου που διεξάγονται ανά την Ευρώπη (και όχι μόνο), αλλά επικεντρώνει στην Αγγλία και στο League Cup, στο πλαίσιο του οποίου υποδέχεται η Χαλ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον επαναληπτικό αγώνα που ξεκινά στις 21:45. Ο αγώνας δεν είναι μόνο διαθέσιμος προς στοιχηματισμό, αλλά συνοδεύεται και από μία προσφορά που μπορεί να αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Χαλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του League Cup: 7.17 για νίκη της Χαλ, 4.73 για ισοπαλία και 1.53 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker σε κάθε στοίχημα. Εξαιτίας της προμήθειας, οι αποδόσεις μειώνονται, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις επιστρέφουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά της Championsbet, μάλιστα, ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. 

 

Η προσφορά, τέλος, ισχύει έως την έναρξη του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημα της επιλογής τους στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet είναι κοντά στα ευρωπαϊκά κύπελλα και έτσι μετά τον χτεσινό αγώνα μεταξύ Γιουβέντους-Μίλαν για το ιταλικό κύπελλο σειρά έχει σήμερα το αγγλικό και η Χαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Η Championsbet ιδρύθηκε το 2011 και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας προσφέροντας στα μέλη της όχι μόνο στοίχημα αλλά και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία