Βίτσμπουργκ Κίκερς – Ντουίσμπουργκ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Στη Γερμανία, η Βίτσμπουργκ Κίκερς υποδέχεται τη Ντουίσμπουργκ, στον πρώτο αγώνα για τα πλέι-οφ υποβιβασμού, και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν μία από τις στοιχηματικές ευκαιρίες που συνοδεύουν τον αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα ίδια κέρδη μπορούν να τα αυξήσουν, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η προσφορά που ανακοίνωσε σήμερα για τα μέλη της η Championsbet είναι, φυσικά, αυτή της 0% γκανιότας. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε επίπεδα ανώτερα του ανταγωνισμού (σχεδόν… αντιεπαγγελματικά επίπεδα!) και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες είναι αυξημένα.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία προμήθειας έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα να έχουν ως εξής: 2.43 για νίκη της Βίτσμπουργκ Κίκερς, 3.49 για ισοπαλία και 3.47 για νίκη της Ντουίσμπουργκ. Οι αποδόσεις αυτές, όπως προαναφέρθηκε, καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες ανταγωνισμού.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη με τις προβλέψεις τους, θα πρέπει να φροντίσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος ξεκινά στις 20:10. Επιπλέον, οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, ενώ τα κέρδη θα έρθουν μόνον αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία