0% γκανιότα* στο μπάσκετ από τη Novibet

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στα γήπεδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ που φιλοξενούν το Copa America, αλλά η αγωνιστική δράση δεν απουσιάζει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ενδιαφέροντες αγώνες, μάλιστα, έχουμε και στο μπάσκετ, όπου μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

 

Ένα τέτοιο πρωτάθλημα είναι και το ισπανικό, στο πλαίσιο του οποίου αγωνίζονται απόψε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, συμμετέχει στην καθιερωμένη καθημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Αναλυτικότερα, ο σημερινός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης διατίθεται με 0% γκανιότα* στη Novibet με αποτέλεσμα κάποιες από τις αποδόσεις που τον αφορούν να έχουν αυξηθεί. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, άλλωστε, οι δύο αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα έχουν αυξηθεί.

 

Αναλυτικότερα, χάρη στη 0% γκανιότα*, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή στον αποψινό αγώνα μπάσκετ θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.10 για νίκη της Βαλένθια και 1.89 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δε μειώθηκαν, χάρη στην προσφορά** της Novibet, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν διατηρήσει κανονικά την γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Για να συμμετάσχουν, όμως, στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, πριν το τζάμπολ (ο αγώνας ξεκινά στις 22:00). Και, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία