Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Euroleague ξεκίνησε και οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν στους αγώνες της διοργάνωσης, επιλέγοντας κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και εκμεταλλευόμενοι κάποιες από τις κορυφαίες προσφορές της αγοράς. Οι αγώνες παρουσιάζουν πάντοτε ενδιαφέρον, ακόμη και σε αυτή την πρώτη φάση της διοργάνωσης, και το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές που ανακοινώνουν κατά διαστήματα οι στοιχηματικές εταιρίες, υποσχόμενες κατά κύριο λόγο αυξημένα κέρδη.

 

Μια τέτοια προσφορά εντοπίζεται και σήμερα στον Stoiximan. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος φροντίζει, όχι μόνο να καλύψει πλήρως τον αγώνα, ανακοινώνοντας πλήθος αγορών πριν την έναρξη και κατά τη διάρκειά του, αλλά και να προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα. Άλλωστε, η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan, επιτρέπει στις αποδόσεις να αυξηθούν ελαφρώς, υποσχόμενες εξίσου αυξημένα κέρδη. Το ρίσκο, μάλιστα, παραμένει στα ίδια επίπεδα, ενώ η προσφορά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα.

 

Αναλυτικότερα, o Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague: 1.50 για νίκη του Μιλάνο και 2.97 για νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς. Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Οι μόνες απαιτήσεις που έχει από τους παίχτες η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ του αγώνα (στις 21:00). Όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Και εχτές το μπάσκετ είχε την τιμητική του στον Stoiximan καθώς για την προσφορά που ανακοινώνει καθημερινά της 0% γκανίοτας επέλεξε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία