Ακόμα χαμηλότερα οι αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος για αποχώρηση της May

Μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης της Theresa May στο Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε με την καταψήφιση της βελτιωμένης συμφωνίας του Brexit. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, όχι μόνο για τη χώρα, που κινδυνεύει με άτακτη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και για την ίδια την πρωθυπουργό, η οποία ακούει την καρέκλα της να τρίζει ολοένα και πιο έντονα.

Αυτή την άποψη, άλλωστε, έχουν και οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων που προσφέρουν επιλογές στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι περισσότερες από αυτές δεν είναι καθόλου αισιόδοξες, ούτε για την αποχώρηση της χώρας ούτε για την παραμονή της May στην εξουσία. Και αυτό είναι εμφανές στις νέες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει και οι οποίες εμφανίζονται ακόμη χαμηλότερες.

 

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την τύχη της κυβέρνησης May

Τα νέα για την καταψήφιση της νέας συμφωνίας για το Brexit από το αγγλικό Κοινοβούλιο ανάγκασαν τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες να μειώσουν ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις που σχετίζονται με στοιχήματα για την αποχώρηση της Theresa May από την πρωθυπουργία της χώρας. Για παράδειγμα, η Paddy Power μείωσε την απόδοση του στοιχήματος που προβλέπει ότι η May θα αντικατασταθεί μέσα στο 2019 στο 1.44, ενώ η απόδοση για αντικατάστασή της μέσα στο 2020 βρίσκονται πλέον στο 2.63.

Παρόμοια είναι η εικόνα και σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως η Ladbrokes. Εκεί, η αποχώρηση της May έως το τέλος του χρόνου συνοδεύεται από απόδοση 1.40, ενώ η αποχώρησή της έως το τέλος του μήνα από απόδοση 5.00. Τα μέλη της Ladbrokes, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίσουν ανά μήνα (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο κτλ.), ενώ όσοι πιστεύουν ότι η πρωθυπουργός θα παραμείνει αρκετά ακόμη στη θέση μπορούν να στοιχηματίσουν σε αποχώρηση το 2020, με απόδοση 4.00, ή το 2021, με απόδοση 11.00.

Η Coral, είναι ακόμη πιο απαισιόδοξη για της τύχη της Αγγλίδας πρωθυπουργού και έχει ανακοινώσει την απόδοση 4.00 για αποχώρηση της May την επόμενη ημέρα της ψηφοφορίας, ενώ το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τη θέση της έως το τέλος του χρόνου τιμολογείται στο 1.50!

Η William Hill, τέλος, προσφέρει την απόδοση 1.13 για το ενδεχόμενο επέκτασης του άρθρου 50 και την απόδοση 7.00 για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ε.Ε. χωρίς καμία συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως από τις αρχές του χρόνου έχει παρατηρηθεί τεράστια κινητικότητα στα στοιχήματα που αφορούν το Brexit.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία