Μπαρτσελόνα-Ρεάλ με 200+ στοιχήματα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται εν μέσω της σειράς των τελικών για το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ και οι αναμετρήσεις τους παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο στον αγωνιστικό, αλλά και στον στοιχηματικό τομέα. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν,στοιχηματικές εταιρίες όπως η Betshop προσφέρουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού στις αναμετρήσεις των δύο κορυφαίων ισπανικών ομάδων.

Απόψε διεξάγεται και ο δεύτερος αγώνας στη σειρά των τελικών και η Betshop δεν έχει παραλείψει να προσφέρει άφθονες στοιχηματικές επιλογές στα μέλη της. Οι παίχτες θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 200 στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει η Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop έχει ήδη ανακοινώσει περισσότερα από 200 στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Τα στοιχήματα αυτά χωρίζονται σε διαφορετικές αγορές, οι οποίες καλύπτουν πολλές και διαφορετικές πτυχές της αναμέτρησης.

Για παράδειγμα, οι παίχτες θα συναντήσουν αρχικά τις βασικές αγορές, όπως ο νικητής, το over/under των συνολικών πόντων, το χάντικαπ, το over/under των πόντων κάθε ομάδας και άλλες. Παρόμοιες επιλογές στοιχηματισμού έχουν και για τα ημίχρονα ή τις περιόδους. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στους νικητές, στο over/under, στο χάντικαπ και αλλού.

Τέλος, η Betshop προσφέρει και μια σειρά ειδικών στοιχημάτων στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, για όσους παίχτες επιθυμούν πιο πρωτότυπα στοιχήματα. Σε αυτή την κατηγορία, οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν στοιχήματα για τη διαφορά νίκης, για το εύρος των συνολικών πόντων, για την περίοδο με τους περισσότερους πόντους και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί παράταση.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα προσφέρονται στην Betshop έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και θα αντικατασταθούν μετά το τζάμπολ από τις επιλογές του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία