Στοιχήματα για το VAR στο Champions League ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το σύστημα VAR έχει μπει για τα καλά στις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου και η χρήση του δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, με αποτέλεσμα πολλοί παίχτες να επωφελούνται λόγω μιας αλλαγής απόφασης και άλλοι να ζημιώνονται. Σήμερα, όμως, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, βασιζόμενα στο VAR, απλά στοιχηματίζοντας στο αν θα χρησιμοποιηθεί στους προγραμματισμένους για το βράδυ αγώνες του Champions League.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε δύο ειδικά στοιχήματα, για τους σημερινούς αγώνες του Champions League – αυτόν ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ και αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Τα στοιχήματα αυτά ζητούν από τους παίχτες να κάνουν μία μόνο πρόβλεψη για τους σχετικούς αγώνες: αν θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα VAR.

 

Τα δύο στοιχήματα της Novibet για το VAR

Οι νέες επιλογές στοιχηματισμού που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet για τους δύο αγώνες του Champions League δεν αφορά τόσο τις εξελίξεις στο γήπεδο όσο τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν οι διαιτητές, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα δίκαιο τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, το μόνο που έχουν να προβλέψουν οι παίχτες που θα επιλέξουν τα εν λόγω στοιχήματα θα είναι το αν θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα VAR κατά τη διάρκειά του.

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάτι τέτοιο έχουν δύο επιλογές: μία για τον αγώνα της Πόρτο με τη Λίβερπουλ και μία για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ. Και το μόνο που έχουν να προβλέψουν είναι το αν θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα VAR από τους διαιτητές.

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Πόρτο με τη Λίβερπουλ (τον οποίο προσφέρει με 0% γκανιότα* η Novibet), θα κληθούν να στοιχηματίσουν στη χρήση του συστήματος VAR. Το εν λόγω στοίχημα συνοδεύεται από την απόδοση 4.25. Αντίστοιχα, την ίδια επιλογή έχουν και στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, με μόνη διαφορά ότι η απόδοση βρίσκεται ελαφρώς χαμηλότερα, στο 3.75.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει στη χρήση VAR και δει την πρόβλεψή του να επαληθεύεται, θα εξασφαλίσει και τα αντίστοιχα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία