Εκατοντάδες στοιχήματα για την ελληνική Superleague στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet!

Οι αγώνες της ελληνικής Superleague επανέρχονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν αρκετά χρονικά περιθώρια, προκειμένου να αποφασίσουν πού θα στοιχηματίσουν και με ποιον τρόπο θα διεκδικήσουν κέρδη. Και μπορεί τα χρονικά όρια να είναι αρκετά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η διαδικασία θα είναι απλή και εύκολη. Εξάλλου, η Goalbet έχει φροντίσει να ανακοινώσει μερικές εκατοντάδες στοιχήματα για κάθε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, με τις συνολικές επιλογές να ξεπερνούν τις μερικές χιλιάδες!

Ειδικά στους κορυφαίους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών, τα στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet είναι πάρα πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τα 600!

 

Τα στοιχήματα της Goalbet για τους αγώνες της Superleague

Κάθε αγώνας της Superleague συνοδεύεται και από μια τεράστια γκάμα στοιχημάτων στην εταιρία στοιχήματος Goalbet. Όπως είναι φυσικό, όμως, όσο μεγαλύτερο (αγωνιστικό και στοιχηματικό) ενδιαφέρον παρουσιάζει κάθε αναμέτρηση τόσο μεγαλύτερος είναι και ο αριθμός στοιχημάτων που τη συνοδεύει. Ειδικά οι κορυφαίοι αγώνες της Κυριακής προσφέρονται με περισσότερα από 500 στοιχήματα. Για παράδειγμα, το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός συνοδεύεται από 570 στοιχήματα, το Ατρόμητος-Άρης από 578 και το ΠΑΟΚ-Λάρισα από 542.

Οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες στις δύο αναμετρήσεις της Δευτέρας. Το Πανιώνιος-Λεβαδειακός συνοδεύεται από 591 στοιχήματα και το Παναιτωλικός-Απόλλωνας από 603 στοιχήματα!

 

Επιλογές σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές

Ο τεράστιος αυτός αριθμός στοιχημάτων σε κάθε αγώνα μεταφράζεται και σε μια τεράστια γκάμα επιλογών στις στοιχηματικές αγορές. Τα μέλη της Goalbet μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ και οι σκόρερ, μα και σε πιο ασυνήθιστες, όπως η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, το ασιατικό χάντικαπ, τα μονά/ζυγά, τα γκολ των γηπεδούχων και τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι επιλογές που έχουν για το επόμενο Σαββατοκύριακο όσοι στοιχηματίσουν στην Superleague μέσω της Goalbet, λοιπόν, είναι πάρα πολλές και το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες για να εξασφαλίσουν κέρδη είναι έμπνευση και τύχη!

Πριν ένα μήνα μάλιστα στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού η Goalbet είχε ανακοινώσει 410 στοιχήματα για τον αγώνα. Και εννοείται πως σε όλες αυτές τις επιλογές μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία